Gastworkshop: Pinch Of Salt feestgebak

Tickets

Registraties zijn gesloten

Gastworkshop: Pinch Of Salt feestgebak

Wat leer je in deze workshop?

Tijdens de workshop van Marlies van Pinch Of Salt leren jullie een chocolade feestgebak maken. Jullie leren de technieken om een taart samen te stellen en af te werken met botercrème en andere versieringen. Marlies weet en werkt veel met suikerarm en vegan gebak. Het moment om al je prangende vragen te stellen! 


Ik geef je de basis mee:

  • recepten en tips voor het maken van gebak en botercrème
  • samenstellen en afsmeren van het gebak


Nadien help ik je om het taartje volledig naar je hand te zetten; 

  • geef tips over een chocoladedrip
  • leg uit hoe je verschillende soorten reliëf kan aanbrengen.
  • leer je hoe je makkelijk met een spuitzak kan werken.
  • leg uit hoe je bloemetjes op de taart kan verwerken. 

Je mag je creativiteit de vrije loop laten en kiest zelf hoe je het taartje versiert. Of je vooraf al inspiratie opdoet of je gewoon op het moment zelf laat inspireren, kies je zelf. :)


Tickets

Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
zaterdag 5 oktober 2024
09:50 14:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan Agenda

Locatie

Sarah Renson (WS)

Tiensesteenweg 151
3000 Leuven
België
workshop@sarahrenson.be

Bekom de routebeschrijving

Organisator

Selin Teke (WS)

workshop@sarahrenson.be